گروه کالا و خدمات
پیشنهاد می کنیم آگهی های ویژه گروه اخذ ویزا را در انتهای همین صفحه مشاهده نمایید.
فرازنگر ایرانیان - اخذ انواع ویزا
(مدت زمان اعتبار این آگهی به پایان رسیده است.)
اطلاعات تماس

۰۲۱-xxxxxxxx [نمایش کامل]
۰۹xx-xxxxxxx [نمایش کامل]
سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج
لطفا در صورت مشاهده اشکال در آگهی گزارش دهید.
انگلستان و مالزی
کاریابی بین المللی کارجویان فراز نگر
استرالیا، آلمان، فرانسه، اسپانیا، اسلواکی

- کارآفرینان، متخصصین، بازرگانان
فارغ التحصیلان دانشگاه های (تهران و امیرکبیر)
نوجوانان جوانان

با مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

استرالیا
مهاجرت شغلی:
- مدرک تحصیلی: لیسانس رشته های مورد نیاز (لیست رشته های مورد نیاز در سایت www.immi.gov.au/sol http://www.immi.gov.au/sol ترجیحا لیست رشته های فدرال schedule ۱ )
- سابقه کار: مرتبط با رشته تحصیلی به میزان حداقل ۳ سال و حداکثر ۸ سال با سابقه بیمه (۳سال = ۵ امتیاز ، ۵ سال =۱۰ امتیاز ، ۸ سال = ۱۵ امتیاز )
- زبان: امتحان مورد نیاز IELTS General (از ماه نوامبر ۲۰۱۴ امتحان تافل و پیرسون هم به لیست امتحانات مورد قبول اضافه خواهد شد). نمره مورد نیاز: در صورتی که امتیاز متقاضی بدون احتساب نمره زبان از بقیه فاکتورهای مورد نیاز به ۶۰ برسد نمره ۶ در هر چهار بند کفایت می کند در غیر این صورت یا باید ویزای ایالتی اقدام شود و یا در هر ۴ بند نمره ۷ اخذ شود.
- سن: بیشترین شانس را افراد گروه سنی ۲۵ تا ۳۲ سال دارند زیرا کل ۳۰ امتیاز این بخش را میگیرند.
- علاوه بر شرایط فوق افراد از طریق امتحان ترجمه فارسی به انگلیسی و بالعکس هم که از طریق انجمن مترجمان زبان استرالیا NAATI ثبت نام و در سازمان سنجش برقرار میشود در صورت قبولی می توانند ۵ امتیاز از این امتحان کسب کنند.
- مزایای مهاجرت شغلی از طریق ویزای فدرال: امکان بهره مندی از کلیه مزایای اجتماعی استرالیا شامل بیمه درمانی، تامین اجتماعی و بازنشستگی، تحصیلی تقریبا رایگان، اخذ تابعیت و گذرنامه استرالیا در صورت ۴ سال اقامت
- زمان انجام کار: حدود ۱ سال

ویزای تحصیلی:
شرایط لازم:
- ارائه مدارک تحصیلی (اصل آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات)
- سن متقاضیان تحصیلی از ۱۱ سال به بالا
- برای دوره های لیسانس به بالا دارا بودن نمره IELTS الزامی است: متقاضیان دیپلم که برای لیسانس اقدام می کنند حداقل نمره ۵ در هر یک از ۴ بند در حالت Academic و متقاضیانی که برای فوق لیسانس اقدام می کنند حداقل نمره ۵.۵ به شرطی که هیچ یک از بند ها زیر ۵ نباشد.
- ارائه موجودی بانکی به میزان هزینه سال اول اقامت و تحصیل، این هزینه در هر سال تقریبا معادل ۴۰.۰۰۰ دلار استرالیا می باشد ::: هزینه فوق برای متقاضی اصلی می باشد و چنانچه همراه با خود داشته باشد برای همسر ۵.۰۰۰ دلار و هر یک از فرزندان ۳.۰۰۰ دلار به کل هزینه ها اضافه میشود.
- اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای استرالیا (پذیرش موقت و پذیرش قطعی)
- مدت زمان لازم: حدود ۶ ماه

ویزای سرمایه گذاری:
شرایط لازم:
- مدرک تحصیل: حداقل لیسانس
- مدارک شغلی: شامل مدارک شرکتی و جواز کسب
- مدارک مالی: گردش حساب بانکی برای ۲ سال از ۴ سال گذشته معادل ۸۰۰ هزار دلار برای هر یک از ۲ سال
- پرداخت مالیات برای ۲ سال از ۴ سال گذشته
- دارائی: داشتن موجودی و املاک به میزان حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا
- ارائه طرح توجیهی برای کسب و کار مورد نظر در استرالیا
- شرایط ویژه: ۴ ساله موقت با ۲ سال مهلت جهت انجام کار مورد تقاضا و قابل تبدیل شدن به اقامت دائم و اخذ گذرنامه
- دانستن زبان انگلیسی در حد ۵/۴ امتحان IELTS
- مدت زمان لازم: حدود ۱ سال
ویزای فارغ التحصیلان دانشگاههای خاص (دانشگاه امیرکبیر و تهران در رشته های مهندسی)
شرایط لازم:
- بیش از ۲ سال از فارغ التحصیلی این متقاضیان نگذشته باشد.
- سن زیر ۳۱ سال
- دارا بودن IELTS General با حداقل نمره ۶ در هر یک از ۴ بند.
- ارائه مدرک تحصیلی (اصل مدرک و ریز نمرات) در یکی از رشته های مهندسی
- سابقه کار در صورت امکان
- مدت زمان لازم: حداقل ۸ ماه و حداکثر ۱۳ ماه
- شرایط ویزا: ۱۸ ماه ویزای اقامت موقت با قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم به شرط یافتن کار مناسب

آلمان
ویزای سرمایه گذاری:
شرایط لازم:
- ارائه مدرک تحصیلی
- ارائه مدارک شغلی یا تجاری (اساسنامه، روزنامه رسمی) مجوز کسب
- نشان دادن موجودی بانکی به میزان حداقل ۲۵۰.۰۰۰ یورو
- طرح توجیهی و ثبت شرکت در آلمان
- سفر به آلمان جهت تاییدیه های دولتی (در صورت امکان)
- شرایط ویزا : ۱ ساله موقا، در صورت اجرای پروژه طرح توجیهی ظرف مدت ۱ سال ویزا به اقامت دائم تبدیل می شود، در غیر این صورت تا ۵ سال تمدید می شود.
- مدت زمان لازم: ۱ سال

فرانسه
اقامت از طریق خرید یا اجاره ملک
شرایط لازم:
- مدارک مالی و تجاری مناسب
- مدارک اجاره یا خرید ملک در فرانسه
- شرایط ویزا: ۱ ساله قابل تمدید تا ۵ سال و سپس اخذ اقامت دائم
- مدت زمان لازم: حدود ۱ ماه

اسپانیا
اقامت بدون اجازه کار Non - Lucrative
شرایط لازم:
- داشتن منبع درآمد ثابت و همیشگی نظیر سهام، اجاره ملک، موجودی بالای بانکی و یا ترکیبی از همه موارد فوق مبنی بر درآمد ماهانه حداقل ۲.۵۰۰ یورو
- سفر به اسپانیا جهت انجام کارهای اداری و اجاره ملک
- ارائه معاینات پزشکی و برگه عدم سوء پیشینه
- شرایط ویزا: ۱ ساله قابل تمدید تا ۵ سال و پس از آن اخذ اقامت دائم اسپانیا
- مدت زمان لازم: حداقل ۴ ماه و حداکثر ۸ ماه
- شرط حضور در اسپانیا حداقل برای ۶ ماه از سال

اقامت از طریق ثبت شرکت Company Registration

شرایط لازم
- ارایه مدارک تجاری در ایران شامل ثبت شرکت، اساسنامه، برگه های سهام
- ارایه گردش مالی مربوط به ۶ ماه گذشته
- سفر به اسپانیا جهت انجام امور اداری
- نوشتن طرح توجیهی (توسط وکیل)
- بدون شرط حضور

اقامت اسلواکی از طریق ثبت شرکت

شرایط لازم:
- ارایه گذرنامه و سوء پیشینه جهت اخذ استعلامات اولیه
- سفر به اسلواکی جهت انجام امور اداری و امضا در ادارات مربوطه اخذ تاییدیه اولیه اقامت و اجاره محل کار و زندگی
- بازگشت به ایران و انتظار برای دریافت کارت اقامت
- دریافت کارت اقامت و سفر به اسلواکی
- انجام معاینات پزشکی در اسلواکی و انجام ثبت شرکت
- زمان انجام کار: ۳ تا ۵ ماه
;