بلیچینگ 
اگر دندانهای مرتب و بدون هر گونه لکه ها و نواقص ژنتیکی دارید بلیچینگ میتواند بهترین انتخاب برای روشن شدن دندانهای شما باشد. بلیچینگ یعنی روشن کردن دندانها توسط ماده ای به نام هیدروژن پروکساید و یا کارباماید پروکساید. دراین عمل با نفوذ مایع بلیچینگ به داخل مینا و عاج، رنگدانه های دندان خارج شده و باعث می شود دندان یک تا سه درجه (بسته به مقاومت دندان ها که در افراد متفاوت است) تغییر کند. در واقع در این روش دندانها سفید نمیشود بلکه از میزان زردی آن ها کاسته میشوند.
                                                                                                  
درمان بلیچینگ هیچ آسیبی به مینای دندان و بافت های نرم پیرامون وارد نمیکند. فراموش نکنید بلیچینگ هیچ تاثیری بردندانهای ترمیم شده با آمالگام (مواد غیرهمرنگ) و روکش دندان ندارد و باعث ازبین رفتن لکه های سفید روی دندان نمیشود.
لکه های سفید نقایص ژنتیکی بوده و فقط با درمان و نیز کامپوزیت ویا لمینت سرامیکی قابل درمان است.
انواع بلیچینگ 
1- بلیچینگ در مطب (office Bleaching) 

در مطب و دریک یا دو جلسه انجام میشود که روش سریعتری نسبت به روش درمنزل میباشد. دراین روش از ماده هیدروژن پراکساید به کمک اشعه ماورابنفش استفاده میشود.اگر به دنبال روش سریعتر میگردید باید روش در مطب را انتخاب کنید اما درکل بهتراست بلیچینگ درمطب همراه با بلیچینگ درمنزل انجام شود زیرا به تنهایی ماندگاری زیادی ندارد.
ژل بلیچینگ روی دندانها قرارداده شده و نوردهی میشود و پس از گذشت حدود 20 دقیقه این ژل ها شسته میشوند و مجددا ژل جدید روی سطح دندان قرارمی گیرد. این عمل درکل 2 یا 3 بارتکرارشده و پس از آن رنگ دندان روشن میشود.
2- بلیچینگ در منزل (Home bleaching)
دراین روش ابتدا نیاز به قالبگیری در مطب میباشد. در جلسه ی دوم یک قالب ژلاتینی به همراه ژل کاربا ماید پروکساید به بیمار داده میشود و سپس ادامه درمان درمنزل و توسط خود بیمار در مدت 12 روز انجام می شود. اگر بلیچینگ درمنزل را بعد از بلیچینگ در مطب انجام دهید 5 روز استفاده در منزل کافی است.
بلیچینگ در منزل یا home bleaching
کدام روش بهتر است؟ 
اساتید علم زیبایی بر این باورند که بهترین نتایج وقتی حاصل میشود که هردوی این روشها با هم انجام بگیرند. یعنی ابتدا بلیچینگ در مطب و سپس بلیچینگ در منزل. تبعا نتیجه گیری در زمان کمتر در بلیچینگ مطب اتفاق می افتد اما نتایج ماندگارتر در نوع بلیچینگ در خانه حاصل میشود.
عوارض: 
 اصولا بلیچینگ اگر تحت نظارت دندانپزشک مجرب انجام بگیرد عارضه خاصی ندارد فقط ممکن است دندانها چند روزی حساس شوند که این مورد نیز با خمیر دندان های ضد حساسیت قابل درمان است. اگر در روش در منزل دندانها حساس شد مصرف ژل را به یک روز یا دو روز در میان کاهش دهید و با دندانپزشک خود در ارتباط باشید.
دوام:
دوام روشنی دندانها بعد از بلیچینگ به بهداشت دندانها میزان مصرف چای، قهوه و غذاهای رنگی و همچنین جنس دندانها بستگی دارد. زبری سطح دندانها باعث رنگ گرفتگی بیشتر دندان می شود. پیشنهاد می شود بلیچینگ دندانها را هریک الی دوسال تکرار کنید تا ماندگاری آن بیشتر شود.
بلیچینگ دندان های عصب کشی شده:
متاسفانه بعد از درمان عصب کشی دندان ها بعد از مدتی دچار تیرگی می شوند که این دندانها را باید با روش بلیچینگ داخلی (Internal Bleaching) روشن کرد. به این صورت که ژل بلیچینگ داخل حفره تاج دندان قرار میگیرد و پس از حدود یک هفته خارج می شود. این پروسه 2 الی 3 بار تکرار شده و در نهایت رنگ دندان روشن میشود.