نکاتی که باید بعد از کاشت ناخن مصنوعی رعایت کنید
در این مطلب قصد داریم سه روش جهت نگهداری ناخن های خود بعد از کاشت، بهتون آموزش دهیم.

                                                                      

متد اول: جلوگیری از ترک برداشتن و شکستن ناخن
نکته اول: انتخاب سایز مناسب برای ناخن
طول ناخنی که می خواهید بکارید را مناسب با نحوه کار و سبک زندگی خود انتخاب کنید. آنهایی که ناخن خود را بیش از 1.3 سانتی متر از نوک انگشت خود انتخاب می‌کنند، احتمال اینکه ناخن مصنوعی خود را بشکنند یا به آن آسیب برسانند بیشتر است. مخصوصا اگر کارهایی که بصورت روزمره انجام می‌دهید فشار به ناخن شما وارد کند. بنابراین سایز ناخن خود را طوری انتخاب کنید که مناسب با سبک زندگی شما است.
نکته دوم: چرب کردن ناخن های خود دو بار در روز
با توجه به اینکه ناخن کاشته شده شما سفت و محکم هستند امکان اینکه بشکنند زیاد است به همین خاطر در روز دو بار ناخن های خودتون رو با روغن ناخن چرب کنید که ناخن هاتون کمی انعطاف پذیر بشند و از شکستن جلو گیری شود. دو قطره برای هر انگشت کفایت می کند. شما می توانید این روغن رو از فروشگاه های آرایشی بهداشتی و دارو خانه ها تهیه کنید.
نکته سوم: استفاده از دستکش‌های ضد آب
تا جایی که امکان دارد سعی کنید ناخن های خود را خیس نکنید و موقع انجام کار های خانه مانند ظرف شستن، شستن سینک ظرفشویی و … از دستکش استفاده کنید چون آب ممکن است به ناخن شما آسیب بزند. بنابراین سعی کنید از کارهایی که دست شما رو خیس میکنه بیشتر دوری کنید. همچنین بعد از انجام کارهای خانه دستان خود را با دستمال خشک کنید و برای از بین بردن باکتری ها با الکل ناخن های خود را ضد عفونی کنید.
نکته چهارم: مراجعه سریع به ناخن کار اگر ناخن شکست یا ترک خورد
اگر به ناخن خود آسیب زدید تلاش نکنید ناخن خود را خودتان در منزل درست کنید چون ممکن است نتیجه کار آسیب بیشتر به ناخن طبیعی خود باشد یا انگشتان خود را عفونی کنید با درنظر گرفتن میزان شکستگی ناخن. به ناخن کار مراجعه کنید و اجازه دهید آنها ناخن شما را ترمیم کنند. هرگر ناخن خود را با چسب ناخن نچسبانید، تمام چسب ناخن ها ضد آب نیستند و ممکن است تاثیر گذار نباشد.
متد دوم: تمیز و سالم نگه داشتن ناخن های خود
نکته اول: دستان خود را بصورت مرتب بشویید زمانی که کثیف می‌شوند
با آب و صابون ملایم دستان خود را بشویید. همچینین میتونید یک عدد براش مخصوص تمیز کردن ناخن های خود تهیه کنید و سطح ناخن ها و زیر آنها را روزانه تمیز کنید چون آنها بیشتر در معرض آلودگی هستند. دستان خود را با صابون کفی کنید و سپس با براش روی ناخن ها به نرمی بکشید تا تمیز شوند. 20 ثانیه رو برای تمیز کردن دستانتون وقت بگذارید، وقتی ازتون نمیگیره.
نکته دوم: خشک کردن دستها
پس از هر بار شستن دستها، دستان خود را با دستمال خشک کنید. خشک کردن دستها کمک می‌کند باکتری ها و قارچ ها در ناخن رشد نکنند.از خشک کردن ناخن ها با سشوار گرم جلوگیری کنید و از دستمال یا حوله نرم استفاده کنید.
نکته سوم: چرب نگه داشتن انگشتان
بعد از خشک کردن انگشتها ناخن های خود را همیشه با کرم مرطوب نگه دارید.
نکته چهارم: استفاده از ابزار های ناخن تمیز
جهت جلوگیری از عفونی شدن ابزار های ناخن خود را با الکل ضد عفونی کنید اگر شما در منزل ناخن های خود را سوهان می‌کشید و روی ناخن خود کار می‌کنید.
متد سوم: نگه داشتن ناخن های مصنوعی در طولانی مدت
نکته اول: ترمیم ناخن ها
همانطور که ناخن های شما رشد می‌کند ناخن مصنوعی روی آن هم رشد میکند و به جلو می‌آید و نیاز به ترمیم (پر کردن جای خالی و دیزاین مجدد) دارد.
هر دو یا سه هفته یک بار باید ناخن ها را ترمیم کنید. به ناخن کار خود مراجعه کنید و از او بخواهید ناخن شما را ترمیم کند که ناخن شما را میتواند فرم و ظاهر آن را هم در صورت تمایل برای شما تغییر دهد.
نکته دوم: برداشتن ناخن (Remove)
هر سه ماه یک بار به ناخن کار خود مراجعه کنید و از او بخواهید تا ناخن های شما را بردارد یا به اصطلاح انگلیسی ریمو کند.
توجه داشته باشید که ناخن های شما نیاز به تنفس دارند پس یادتان باشد هر سه ماه یک بار جهت برداشتن ناخن خود اقدام کنید تا آسیبی به ناخن طبیعی شما وارد نشود.
نکته سوم: بعد از برداشتن ناخن سه هفته صبر کنید
ناخن های شما هر چند ماه، مدتی نیاز به تنفس دارند. پس هواستان باشد بعد از برداشتن ناخن خود سه هفته به ناخن خود تنفس دهید بعد برای کاشت ناخن جدید اقدام کنید. یک هفته حد اقل هیچ گونه لاک یا ناخن مصنوعی بر روی ناخن طبیعی خود قرار ندهید.
در این مدت ناخن های خود را کوتاه نگه دارید تا از شکستن احتمالی جلوگیری کنید.