به دلیل آن که ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ یکی از روش های نوین پاکسازی صورت و جوانسازی پوست است، در این قسمت می خواهیم به بررسی دقیق تر این روش بپردازیم.
وجود لکه های پوستی بر روی صورت یک مساله پوستی شایع است که در صورت برخی آقایان و خانم ها وجود دارد. این عارضه به صورت لکه های قهوه ای بر روی گونه ها، پیشانی و چانه دیده می شود. شایع ترین سنین بروز لکه های پوستی بین سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی است که اتفاقاً زیبایی برای شخص مهم می شود و ممکن است احساس بدی در او ایجاد کرده و باعث کم شدن اعتماد به نفس شخص شود.
طبق تجربیات اخیر پزشکان، ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ در افرادی که لک های صورت آن ها زیاد و از نوع عمیق و مرکب است، بسیار موثر است. میکرونیدلینگ روشی بدون درد، بدون آسیب رساندن به پوست و بدون هیچ گونه عوارض جانبی است که به درمان پوست شما کمک میکند. بعد از رفع لک پوست با میکرونیدلینگ، پوست شفاف و روشن به نظر میرسد.
میکرونیدلینگ علاوه بر رفع لک صورت، کاربرد های دیگری نیز دارد. به عنوان مثال برای درمان جای جوش، جای زخم، ترک های پوست، ریزش مو و بسیاری از مشکلات پوست و مو استفاده می شود. روش میکرونیدلینگ در درمان ملاسما یا لک صورت بسیار عالی ظاهر شده است. این روش از نظر هزینه و زمان بسیار به صرفه تر از سایر روش ها بوده و در زمان کوتاهی لک های صورت را برطرف می کند.
نتیجه حاصل از میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش ها مانند لایه برداری شیمیایی و لیزر بسیار بهتر و سریع تر بوده و این روش یکی از امن ترین روش های زیبایی پوست و جوان سازی به شمار می آید.برای شرح روش ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ باید بگوییم که میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه مخصوص انجام می شود. این دستگاه دارای سوزن های بسیار ریز و ظریفی است که بعد از قرار گرفتن بر روی پوست در آن سوراخ هایی ایجاد میکند.
این سوراخ ها فضایی برای وارد کردن داروهای درمانی ایجاد میکنند که دوز و نوع آن با توجه به شرایط فرد بیمار و نوع آسیب پوستی او تعیین می شود. دارو از طریق روزنه های ایجاد شده وارد لایه های پوست می شود و با تحریک سلول های پوستی فرایند بازسازی پوست را فراهم می کنند.
بیشتر بخوانید : جوان سازی پوست به روش میکرونیدلینگ
داروهای مورداستفاده در این روش معمولاً حاوی ویتامین C و هیالورونیک اسید هستند. ترکیباتی که به تحریک سلول های پوستی کمک میکنند و روند تولید کلاژن و و بازسازی پوست را سریع تر می سازند.
ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ را می توان به دو صورت دستی و با دستگاه انجام داد. شیوه دستی با استفاده از یک دستگاه کوچک غلتک مانند به نام درمارولر انجام می شود که سوزن های بسیار ظریف و ریز تیتانیومی بر روی آن وجود دارد. در این روش دستگاه بر روی پوست فرد غلتانده می شود و سوزن ها در عمق مشخصی از پوست نفوذ می کنند و روزنه هایی تولید میکنند. در روش دستی امکان کنترل عمق نفوذ سوزن ها و فشار آن وجود ندارد و خوشبختانه این روش در ایران وجود نداشته و استفاده نمی شود.
در روش دوم از دستگاه مخصوصی استفاده می شود که سرعت حرکت آن بر روی پوست، عمق نفوذ سوزن ها و شدت فشار وارد شده کاملاً قابل کنترل است. به این ترتیب می توان با دقت بیشتری منافذ را ایجاد کرد و کنترل بیشتری بر روی محل ایجاد روزنه ها و عمق آن داشت. در انتهای این مقاله از سایت برترین ها همراه ما باشید.
نکاتی برای ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ
خوشبختانه باید گفت علی رغم تصور عامه مردم روش ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ روشی بدون درد است. اما در مواردی ممکن است پزشک از داروهای بی حسی موضعی نیز استفاده کند. بنابراین فرد در طی این عمل هیچ گونه احساس دردی نخواهد داشت.
ازبین بردن لکه های قهوه ای صورت با میکرونیدلینگ درصورتیکه شخص به برخی مواد خاص مانند مواد غذایی یا فلزات حساسیت داشته باشد، با مشورت و صلاحدید پزشک متخصص قابل انجام است. زیرا در بعضی از موارد ممکن است مواد مورد استفاده در میکرونیدلینگ باعث ایجاد حساسیت های شدید در فرد شده و به او آسیب برساند.
همچنین استفاده از میکرونیدلینگ به افرادی که کمتر از دو هفته قبل بوتاکس، ژل یا چربی تزریق کرده اند، توصیه نمی شود. افراد مبتلا به برخی بیماری های خاص نظیر حساسیت های پوستی، دیابت، سرطان و امثال آن نیز نمی توانند کاندیدای مناسبی برای میکرونیدلینگ باشند.
افرادی که از دارو های خاصی مانند داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند یا به بیماری های خونی مبتلا هستند، نیز نباید از میکرونیدلینگ استفاده کنند. اگر به دنبال یک مرکز مطمئن برای پوست خود هستید حتما به صفحه دکتر پوست و مو در غرب تهران مراجعه نمایید.
بیشتر بخوانید : میکرودرم صورت در پاسداران
انجام پرتودرمانی یا اشعه درمانی در یک سال گذشته نیز از مواردی است که باعث ایجاد مشکل در روش میکرونیدلینگ می شود. چنان چه در محل درمان زخم باز وجود داشته باشد یا به طورکلی زخم های فرد خیلی دیر بازسازی شوند، پزشکان میکرونیدلینگ را توصیه نمیکنند.
دو تا سه هفته قبل از میکرونیدلینگ از داروهای لایه بردار استفاده نکنید و پس از انجام میکرونیدلینگ از رفتن به استخر و سونا خودداری کنید. مصرف مواد غذایی ضدالتهاب را در برنامه غذایی خود قرار دهید. از نور خورشید دوری کنید و در صورت خروج از خانه از کرم های ضد آفتاب حاوی زینک استفاده کنید. از ماساژ دادن، فشار دادن و خاراندن پوست خودداری کرده و روی زخم ها را نکنید.