فهرست:
نشانه های عفونت بعد از پروتز سینه
علت عفونت بعد از پروتز سینه
روشهای درمان عفونت بعد از پروتز سینه
امکان پیشگیری از پروتز سینه
کلام آخر
یکی از عوارض عمل پروتز سینه عفونت آن است. این عفونت ظرف کمتر از یک ماه اتفاق میافتد و سوزش و ترشح از پستان و... را به همراه دارد و در صورت بروز این علائم فوراً باید به پزشک خود مراجعه کنید. درصورتیکه عفونت شدید باشد باید پروتز برداشته شود، بعد از جداشدن ایمپلنتها فوراً نمیتوان ایمپلنت جدید قرار دارد و حداقل ۶ ماه زمان لازم دارد. عوارض عمل پروتز سینه ممکن است خیلی پیچیده باشد؛ اما متداول نیست. بهطور کلی نباید از کنار این قضیه ساده گذشت و باید برای درمان عفونت بعد از پروتز سینه اقدام کرد. در ادامه این مقاله از سایت برترین ها با ما همراه باشید.
نشانه های عفونت بعد از پروتز سینه
عفونت یک عوارض در راستای عمل برای لیفت و پروتز سینه است، پس از پایان دوره جراحی پروتز سینه نوبت به پروسه نقاهت این جراحی میرسد، باید در این زمان دقت کنید و به طور متداول و مکرر نشانههای عفونت را چک کنید و در صورت نیاز به درمان عفونت بعد از پروتز سینه بپردازید.
نشانهها:
- تب (بدون داشتن بیماری دیگری)
- ترشح از پستان
- خستگی مداوم
- حالت تهوع و استفراغ
- تغییر رنگ در ناحیه پستان
بیشتر بخوانید : بهترین سن برای پروتز سینه
مشاهده این علائم دلیل خبر قطعی عفونت نیست؛ اما نگرانکننده بوده و علت خاصی در آن نهفته است. حتماً توصیه میشود در صورت بروز هر کدام از علائم نام برده شده فوراً به پزشک مراجعه کرده تا بتوانید عفونت را درمان کنید. ناگفته نماند که این نشانهها تنها بعد از دوره نقاهت نیست و خانمهایی که از پروتز استفاده میکنند در همه شرایط باید مراقب خود باشند. امکان بروز شرایط عفونت حتی سالها بعد از عمل نیز وجود دارد که بی شک خطرناک و استرسزا است و باید به پزشک مراجعه شود تا مراحل درمان عفونت بعد از پروتز سینه را شروع کند.
علت عفونت بعد از پروتز سینه
هر عفونتی که رخ میدهد یک علتی هم دارد و زمانی که نوبت به درمان عفونت میرسد باید توجه به علت به وجود آمدن آن هم داشته باشیم. قرارگرفتن اجسام در بدن دلیلی بر عفونت نیست، در صورتی که جراحی در یک فضای بسیار استریل شده صورت بگیرد. عوامل زیادی باعث بروز عفونت بعد از عمل پروتز سینه میشوند، از اتاق عمل گرفته تا جراحی در این امر تأثیر دارند. این علتها مشکلاتی فارغ از ویژگیهای بدن بیمار هستند؛ اما بیشتر عفونتها پس از اتمام عمل پروتز سینه به علت مشخصههای بدن بیمار است. برای به حداقل رساندن خطر عفونت لازم است جراحی توسط شخص متخصص انجام شود به این منظور از صفحه عمل زیبایی در غرب تهران دیدن نمایید.
بیماریهای زمینهای، عدم رعایت بهداشت و عوامل دیگری مانند چاقی و سن و اضافهوزن و... بسیار تأثیرگذار هستند و در درمان عفونت بعد از پروتز سینه اثر میگذارند. در نتیجه در جویا شدن علت عفونت باید حتماً باید این دو بخش را در نظر گرفت:
- ریشه در مشخصه بدنی بیمار
- علل حین جراحی پروتز سینه
- علل ریشهای در بدن بیمار
بیشتر بخوانید : ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟
علل ریشهای برای عفونت بعد از پروتز سینه شامل موارد زیر است:
چاقی
چاقی یکی از عواملی است که بیماران چاق را در عمل پروتز سینه تهدید میکند و به دلیل قند خون، شکست بعد از عمل جراحی وجود دارد. از این طریق که حین جراحی به علت سطح زیادی چربی و قند خون، نمیتوان جراحی را با موفقیت طی کرد و داشتن سن بالا نیز از عواملی است که به دلیل قدرت ضعیف بدن نمیتوانید توقع یک نتیجه جالب برای عمل پروتز سینه داشته باشید؛ زیرا که بدن قدرت کمی در ترمیم خود دارد و پوست حالت طراوت جوانی را ندارد.
دیابت
بیماریهایی از جمله دیابت و قند بیماریهای پر دردسری هستند. بیماری مانند دیابت به افزایش کلسترول خون کمک میکند و از این طریق است که افرادی که این بیماریها را دارند بعد از انجام عمل پروتز سینه با مشکل عفونت مواجه میشوند؛ اما از طریق تنظیم برنامه غذایی و رعایت یکسری نکات میتوانند زمان درمان عفونت بعد از پروتز سینه را کمی کاهش دهند.
بیماری زمینهای
البته بیماریهای دیگری که متابولیسم ایمنی را تهدید کنند نیز باعث عفونت سینه بعد از عمل جراحی میشوند. در برخی مواقع ممکن است ای نوع بیماریها عفونت را بسیار شدید کنند و خطری افراد را تهدید کند. بهخاطر همین مسائل قبل از شروع به عمل برای پروتز سینه سؤالاتی از قبیل مصرف داروهای خاص و بیماریهایی مانند دیابت و زمینهای از بیمار میپرسند و اطمینان پیدا میکنند که بیمار از داروهایی که باعث تشدید عفونت بعد از پروتز میشود استفاده میکنند یا نه.
مصرف دخانیات
همچنین سیگارکشیدن نیز از عواملی هست که احتمال نیاز به درمان عفونت بعد از عمل پروتز سینه را افزایش میدهد. به همین دلیل بهتر است افراد سیگاری مدتی پس از عمل برای پروتز سمت سیگارکشیدن نروند و تا پایان، دوره نقاهت این عمل را رعایت کنند و اعتیاد به دخانیات را ترک کنند. اندازه پستان نیز در عفونت بعد از جراحی تأثیرگذار است و این خطر برای پستانهای بزرگ بیشتر است، قبل از شروع عمل پزشکان محیط و تجهیزات را کاملاً استریل میکنند و هیچ پزشکی از انجام استریل محیط مجزا نیست. درصورتیکه محیط کاملاً استریل نشود امکان عفونت بعد از عمل برای پروتز سینه حتمی خواهد بود. در دوره نقاهت باید تمام نکاتی که پزشک میگوید رعایت شود در غیر این صورت بی شک نیاز به درمان عفونت بعد از پروتز سینه خواهد بود.
روشهای درمان عفونت بعد از پروتز سینه
باید در هر شرایطی درمان عفونت بعد از پروتز سینه را جدی بگیرید و نسبت به آن اقدام کنید. علت عفونت هر چیزی که باشد باید درمان عفونت را شروع کرده و آن را طی کنید؛ زیرا که عفونت پروتز سینه اتفاق افتاده است. هر چقدر که زودتر متوجه عفونت شده باشید بهتر است؛ زیرا زود متوجهشدن باعث میشود که از طریق دارودرمانی که تحتنظر پزشک است، تنها با مصرف دارو از طریق آنتیبیوتیکها عفونت را برطرف کنید. اگر متوجه شدید که عفونت عمیق است ناچار هستید که مجدد جراحی کنید. در جراحی بافت عفونی در آن برش خورده و جدا میشود. در این مرحله عفونت بسیار وسیع است که در نتیجه باید پروتز برداشته شود و تزریق چربی برای بازسازی صورت گیرد. پیشنهاد میکنیم اگر جراحی پروتز سینه انجام دادهاید و یا قصد انجام این عمل زیبایی را دارید، حتماً مراقب باشید که به این مرحله نرسید و درگیر درمان عفونت بعد از پروتز سینه نشوید.
امکان پیشگیری از پروتز سینه
در صورتی که یکسری نکات و موارد رعایت شود امکان ابتلا نشدن به عفونت وجود دارد، آمادهسازی بیمار و شستشو و تجویز آنتیبیوتیک حدوداً یک ساعت قبل از برش پوست و ادامه آن ظرف ۲۴ ساعت به طریق داخل وریدی و مصرف آنتیبیوتیک به مدت یک هفته بعد از اتمام عمل و اسکراب روزمره کلرهگزیدین، تعویض درست و مناسب پانسمان و رعایت موارد ذکر شده، ابتلا به عفونت را کاهش میدهد و از این طریق با مشکلات درمان عفونت بعد از جراحی سینه مواجه نمیشوید و امکان ابتلا به عفونت کمتر میشود.
بیشتر بخوانید : جراحی پروتز سینه
کلام آخر
هیچ عمل زیبایی بدون عوارض نیست. در عمل پروتز سینه نیز بعد از عمل و در دوره نقاهت احتمال دارد با عفونت مواجه شوید. توصیه میشود برای راحتی و کاهش احتمال نیاز به درمان عفونت بعد از پروتز سینه حتماً نکات گفته شده از طرف پزشک خود را رعایت کنید و مواردی همچون چاقی و مصرف دخانیات و مصرف داروهای خاص و... را در نظر گرفته و در صورت وجود هر کدام به رفع آنها بپردازید. سپس به سراغ جراحی بروید تا این دوره را با خیال آسودهتر طی کنید. عموما درمان عفونت پروتز سینه به این صورت است که اگر عفونت سطحی باشد با داروهای تجویزی و آنتی بیوتیکها از بین میرود. در صورتی که عفونت عمیق باشد، نیاز به انجام مجدد جراحی جهت خارج کردن غده عفونی خواهد بود.