اگر خال یا ضایعی در بدن خود دارید که بابت آن ناراحت هستید میتوانید با مراجعه به یک پزشک متخصص آن را رفع نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش هایی که در این زمینه استفاده میگردد شما را آشنا نماییم.

انواع خالبرداری توسط پزشک

انواع خالبرداری توسط پزشک

خالبرداری توسط پزشک به چند روش مختلف انجام میشود که بسته به اندازه،نوع و شرایط بیمار انتخاب میگردد.در ادامه به برخی از روش های خالبرداری اشاره خواهیم کرد:
 
۱.خالبرداری با جراحی
در این روش با استفاده از تیغ جراحی خال را از روی پوست جدا میکنند. این مورد معمولا برای خال های بزرگ و یا آن هایی که مشکوک به سرطان هستند استفاده میشود.
 
۲.خالبرداری با لیزر
در این روش با استفاده از لیزر بافت خال را تبخیر کرده و آن را از بین میبرند. این مورد برای خال های کوچک و سطحی که نیاز به جراحی ندارند استفاده میگردد.
 
۳.الکتروکوتر
با استفاده از حریان الکتریکی بافت خال سوزانده میشود و برای خال های کوچک و ضایعات مورد استفاده قرار میگیرد.
 
۴.کرایوتراپی
در این روش خال را با استفاده از دمای بسیار پایین منجمد میکنند. این روش برای خال های کوچک و فیر سرطانی کاربرد دارد.
 
۵.شیمی درمانی موضعی
در این روش نیز از داروهای موضعی برای از بین بردن خال استفاده میشود. این مورد برای خال ها یا ضایعات پوستی پیشرفته کاربرد دارد. 

کدام روش برای خال‌های گوشتی مناسب‌تر است؟

اگر خال های برجسته و بزرگ دارید باید بدانید که انتخاب خالبرداری کاملا وابسته به موقعیت ،نوع و اندازه خال دارد.در ادامه به روش هایی که برای رفع این خال ها کاربرد دارد اشاره میکنیم:
·      بهترین روش برای برداشتن خال های بزرگ گوشتی و مشکوک به سرطان برداشتن آن ها به وسیله جراحی است زیرا میتوان برای تشخیص دقیق تر بافت آن را نیز بررسی نمود.
·      اگر خال گوشتی شما کوچک است و نمیخواهید از روش جراحی استفاده کنید لیزر گزینه مناسبی خواهد بود.این روش نسبت به جراحی عوارض کمتری داشته و دوره بهبودی آن کوتاه تر خواهد بود.
·      الکتروکوتر نیز برای خال های سطحی و کوچک بسیار مناسب است. مزایای این روش سوزاندن بافت خال و کاهش احتمال خونریزی است.

خطرات و عوارض جانبی هر روش چیست؟

این روش نیز مانند هر روش درمانی دیگری ممکن است عوارض احتمالی داشته باشد. اما با مراجعه به یک پزشک متخصص میتواتید تا حد بسیار زیادی احتمال بروز عوارض را کاهش دهید:

عوارض خالبرداری با جراحی

عوارض جانبی این روش خونریزی،عفونت در محل جراحی،زخم و جای زخم و واکنش به بی حسی موضعی است. هم چنین ممکن است بافت به صورت کامل برداشته نشود و نیاز به جراحی مجدد باشد.

عوارض خالبرداری با لیزر

عوارض جانبی این روش شامل قرمزی و تورم در محل درمان،درد خفیف یا سوزش و تغییر رنگ پوست است.
در این روش نیز ممکن است نیاز به درمان مجدد نیاز باشد.

عوارض خالبرداری با الکتروکوتر

در این روش ممکن است شاهد عوارضی مانند سوزش و قرمزی موقت،عفونت در محل درمان و ایجاد زخم شوید. اگر در این روش دقت کافی اعمال نشود ممکن است به بافت های اطراف آسیب وارد گردد.

عوارض خالبرداری با کرایوتراپی

ممکن است این روش عوارضی مانند تشکیل تاول،تغییر رنگ پوست و درد و سوزش در محل درمان داشته باشد.
در این روش نیز امکان رفع نشدن کامل و نیاز به انجام مجدد باشد .

عوارض احتمالی شیمی درمانی موضعی

در انجام این روش امکان عوارضی مانند خارش و التهاب یا سوزش و قرمزی در محل درمان را شاهد باشید.خطرات این درمان عوارض سیستمیک در صورت جذب دارو به جریان خون خواهد بود مه البته بسیار نادر است.

کدام روش برای خال‌های گوشتی مناسب‌تر است؟

خالبرداری در مطب دکتر مریم شهسواری

همانطور که گفته شد برای خالبرداری لازم است به دزشک مراجعه نمایید که سابقه و تحربه کافی در این زمینه را داشته باشد.
در مطب دکتر مریم شهسواری میتوانید انواع خدمات درمانی مانند الکترولیز موی سفید تزریق ژل بوتاکس تزریق جوانساز پوست جالپرو ،جالپرو سوپر هیدرو، پروفایلو خالبرداری  پیرسینگ هایفوتراپی لیزر موهای زائد پی ار پی مزونیدلینگ جوانسازی درمان ریزش مو درمان اسکارهای جوش و تروما از بین بردن لک و کک و مک با جدیدترین تجهیزات و به صورت کاملا تخصصی انجام دهید.
برای رزرو وقت و دیدن نمونه کار ها از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام نمایید:

 اقدسیه، جنب ایستگاه مترو اقدسیه، نبش خیابان لنگری، ساختمان اقدسیه، طبقه ۵، واحد ۲ 

 ۰۲۱-۲۲۷۹۱۰۰۳

 ۰۹۹۳۴۲۴۲۹۰۲

 

اینستاگرام : dr_maryamshahsavari