چابهار یکی از شهر‌های جنوب شرقی استان سیستان و بلوچستانه، که به خاطر آب و هوای بهاری و معتدلش بهش "چهار بهار" میگن، یکی از مناطق آزاد هفت گانه ایران و تنها بندر اقیانوسی کشوره که در مجاورت دریای عمان و اقیانوس هند قرار گرفته. اینجا بهشت گمشده ایرانه و زیبایی های طبیعیش اونقدر زیاده که این منطقه رو جزء بی نظیرترین مناطق آزاد ایران کرده. علاوه بر این زیبایی ها به دلیل موقعیت راهبردیش از اهمیت تجاری و بازرگانی زیادی هم برخورداره.

 کجا اقامت کنم؟

بر خلاف تصور، هتل‌ های کمی در چابهار وجود داره که هتل لیپار و هتل بین المللی لاله جزء بهترین هتل‌ های چابهار به حساب میان و سطح قیمت متوسطی دارن. هتل سپیده و مهمانسرای کشتیرانی از جمله مکان‌های اقامتی هستن که می‌تونین در اونها اقامت کنین. اگه موفق به اقامت در هیچ کدوم از این هتل ها نشدین می تونین ویلا اجاره کنین.

چی بخورم؟ کجا بخورم؟

مردم چابهار هم مثل تمام شهرهای دیگه خوراک های محلی و مخصوص خودشون رو دارن که با توجه به اقلیم و شیوه زندگیشون بر محصولات دریایی خصوصا ماهی و خرما تکیه داره. خوراک خرما از مهمترین خوراک های چابهار و کنک هم نوعی حلواست که از خرما ساخته می شه.

بتو ماش ، شودوده ، بتو هوارى ، ماشینگ ، پاکگین ماهیک ، کورک ، گلو هک ، ناروش ، کیش و دلگ از غذاهای محلی این استانه که می‌تونین این غذاها رو در رستوران بلوچ امتحان کنین. رستوران تهران، رستوران بام چابهار، رستوران بام صدف و رستوران هتل لیپار هم از جمله رستوران‌های خوب چابهار به حساب میان.

 نوشیدنی ها

شاید نشه یه نوشیدنی خاص یا یه کافی شاپ خوب و دنج تو این شهر پیدا کرد، ولی کافی شاپ بولان بلوچ یه کافه رستوران سنتی خوبه که کنار تفرجگاه ساحلی دریا بزرگ قرار گرفته و علاوه بر اینکه فضای خوبی داره، غذاهای محلی هم سرو می کنه. می تونین یه سر هم به بستنی نعمت بزنین و طعم بستنی های خوشمزه ش رو امتحان کنین.

چی بخرم؟

بازارها و مراکز تجاری منطقه آزاد چابهار یکی از جاذبه‌های ویژه این بندر محسوب میشن که بازارهای پردیس، صالحیار، صدف، فردوس و تیس از پر رونق‌ترین بازارهای این شهر به حساب میان و خیلی هم شبیه به مراکز خرید کیش ساخته شدن. از سوغاتی های معروف چابهار می‌شه به صنایع دستی و نان‌های محلی اشاره کرد که شامل سوزن دوزی و گلابتون دوزی و نان‌ های محلی مثل تینى،  گجرى سنت یا نان تنورى، نان مخصوص عشایر و نان ذرت میشه که می تونین اونا رو از بازارهای شهر تهیه کنین. واسه تهیه ادویه های هندی معروفش هم می تونین یه سری به ادویه مهاراجه بزنین. یادتون باشه درسفر به چابهار حتماً سری به بازار میوه و تره بار این شهر هم بزنید تا با چند نوع میوه جدید آشنا بشید. میوه گرمسیری گواوا(Guava) یا زیتون محلی یکی از این میوه هاست که مردم چابهار معتقدند برای معده مفیده.

کجاها برم؟

زیبایی هایی نظیر کوههای بدلند یا مریخی که ازمنحصربه‌ فردترین کوه های ایران هستن، پدیده موج فشان دریا که ارتفاعش در فصل بادهای موسمی به ۲۰ متر می‌رسه، گل فشان که یکی از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های ژئو توریسمیه که فقط توی چابهار میشه دید و رودخانه باهو کلات و گاندو که زیستگاه تمساح پوزه کوتاه، از نادرترین انواع تمساح در جهانه و تالاب صورتی رنگ لیپار که یکی از پنج چشمه رنگی جهانه رو می‌شه تو این شهر تماشا کرد. می‌تونین سری هم به کوه های تاریخی شهبازبند و گورستان جن که داستان های عجیب غریب و ترسناک داره در روستای تاریخی تیس، ساختمان تلگرافخانه انگلیسی‌ها،  قلعه پرتغالی‌ها، درختان انجیر معابد، اسكله كنارک و ساحل صخره‌ای پزم که از مناطق دیدنی و جذاب چابهار هستن، بزنین.