شاید تا به حال اسم پلاسماتراپی را شنیده باشید ولی ندانید چیست و یا در چه زمینه ای کاربرد دارد. این روش در واقع یک روش درمانی است که با استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت بافت  را ترمیم و بهبود میبخشد. در ادامه به بررسی بیشتر این روش و کاربردهای آن میپردازیم.

کاربردهای پلاسماتراپی

نحوه عملکرد پلاسما تراپی

۱.جمع آوری خون
در این مرحله مقداری از خون شما به میزان ۱۰ تا ۲۰ میلی لیتر گرفته میشود. این خون را از رگ های بازو میگیرند و مانند خونگیری معمولی است.
 
۲.سانتریفیوژ کردن
خون را در دستگاه سانتریفیوژ گذاشته تا با چرخش سریع اجزای مختلف خون بر اساس چگالی از هم جدا شوند.به این ترتیب پلاکت ها و پلاسمای غنی در یک لایه جدا قرار میگیرد.
 
۳جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت
پس از سانتریفیوژ پلاسمای غنی از پلاکت یا پی ار پی را جدا میکنند. این مواد حاوی فاکتور های رشد و مواد مغذی بوده که به ترمیم بافت کمک میکند.
 
۴.تزریق
پی ار پی ای که جدا شده به ناحیه ای که درمان نیاز دارد تزریق میشود.این تزریق با سوزن های نازک انجام میپذیرد.
 
۵.تحریک فرآیند ترمیم
پلاکت ها و‌فاکتور های رشدی که در پی ار پی هستند فرآیند بافت پوست را تسریع میکنند. اینکار به وسیله افزایش سرعت گردش خون،تولید کلاژن و بهبود روند خوب شدن انجام میپذیرد.

کاربردهای پلاسماتراپی

پلاسما تراپی در زمینه های مختلف ترمیمی و زیبایی کاربرد دارد.برخی از مهمترین مواردی که از این روش برای درمان استفاده میشود شامل:
۱.درمان زخم ها
این روش یک روش درمانی برای زخم های مزمن .زخم های ناشی از جراحی یا برای تسریع سریع تر زخم هایی است که دچار عفونت شده اند.
 
۲.زیبایی شناسی
این روش یک روش زیبایی نیز به حساب میاید. برای بهبود چین و چروک ها و خطوط ریز،بهبود بافت و رنگ پوست کاربر دارد همچنین اگر دچار ریزش مو هستید پلاسما تراپی میتواند رشد موهای شما را تحریک نماید.
همچنین میتوان در کنار دستگاه هایی ماند میکرونیدلینگ برای بهبود منافذ پوست و رساندن مواد مغذی به آن استفاده نمود.
 
۳.ورزش و آسیب های ورزشی
اگر دچار آسیب های عضلانی و مفصلی مانند کشیدگی،پارگی و .. در ورزش شده اید این روش میتواند روند بهبودی شما را افزایش دهد.
 
۴.درمان بیماری های مفصلی
همچنین برای درمان برخی بیماری های مفصلی مانند التهاب تاندون ها ‌ و تسکین درد کاربرد داشته و در صورت داشتن آسیب استخوانی به ترمیم و تسریع روند بهبود میپردازد.
 
۵. عملیات جراحی
اگر جراحی زیبایی انجام داده اید پلاسما تراپی میتواند به عنوان مکمل آن عمل کنذ تا نتایج بهتر و پایدارتریی را شاهد باشید همچنین در بهبود جراحی های مفصلی نیز مکمل خوبی خواهد بود.
 
۶.درمان های دندانپزشکی
شاید برایتان عجیب باشد اما از این روش میتوان برای تسریع بهبودی بیماران بعد از جراحی دندان استفاده نمود.

چه مدت طول می‌کشد تا نتیجه پلاسماتراپی برای زخم‌ها مشخص شود؟

مدت زمان مشاهده نتیجه به چند عامل زیر بستگی دارد:

  • نوع زخم:اگر زخم شما مزمن باشد نیاز به چند جلسه درمان خواهد بود که نتیجه را بعد از ۴الی ۶ جلسه خواهید دید.اگر زخم شما حاد باشد معمولا میتوان در مدت زمان کمتری بعد از چند هفته نتیجه را ببینید.
  • وضعیت سلامت بیمار:وضعیت سلامت بیمار و سیستم ایمنی او تاثیر زیادی بر مدت جوابگیری خواهد داشت.
  • عمق و وسعت زخم:اگر زخم عمیق یا بزرگ دارید ممکن است زمان بیشتری برای درمان آن لازم باشد.
  • تعداد جلسات درمان:در برخی افراد ممکن است چند جلسه درمان نیاز باشد تا نتیجه حاصل شود.پزشک ممکن است برنامه ریزی برای جلسات درمانی تعیین کند.

پلاسما تراپی در مطب دکتر مریم صابر راد

همانطور که گفته شد پلاسما تراپی درمان مناسبی برای بسیاری از مشکلات است اما انجام درست و اصولی آن توسط متخصص باعث میشود نتایج آن ماندگار بود و دچار عوارض جانبی نگردید.
در مطب دکتر مریم صابر راد میتوانید علاوه بر انجام پلاسما جهت كمتر شدن افتادگی پلک، كاهش چين و چروكها، روشنتر شدن پوست اطراف چشم، درمان كمكی كلوييد، جوش و  از سایر روش های درمانی مانند: بوتاكس، ژل، مزوتراپی، ميكرودرم، ميكرونيدلينگ، لاغری موضعی، درمان ريزش مو، رفع لک و تاتو، برداشتن خال و زگيل، ماساژ، ليزر موهای زائد، درمان اسكار جوش، بخيه و سوختگی،…. با بالاترین کیفیت و به صورت کاملا تخصصی استفاده نمایید.
برای ارتباط با مطب از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام نمایید:

 مرزداران، خیابان ایثار، ساختمان افرا، واحد ۱۴

 ۰۲۱-۴۴۳۸۱۶۸۰ ۰۲۱-۴۴۳۸۱۶۸۴

 ۰۹۰۵۷۶۵۹۲۸۴

وبسایت :drsaberrad.com