واژۀ «فرامولکولی» مفهومی گیج کننده دارد. همۀ ما با واژۀ «مولکول» آشنا هستیم و می دانیم که همۀ سلولهای بدن از مولکول ساخته شده و نیز می دانیم که بیماری بر اثر اختلال در عملکرد سلولها به وجود می آید؛ بنابراین بطور دقیق تر بیماری نتیجۀ اختلال در عملکرد مولکول است. طب رایج با استفاده از شیمیِ مولکولی، داروهایی را برای اصلاح تغییرات بیمارگونه می سازد و در درمان از آنها استفاده می کند؛ به همین دلیل آن را "پزشکی مولکولی" می نامند. پزشکی فرامولکولی که از قوانین شیمی فرامولکولی با بیش از ۶۰ سال قدمت استفاده می کند، سعی دارد تا با استفاده از نیروهای بین مولکولی اختلال عملکرد مولکول ها را اصلاح کند. به عبارت دیگر، پزشکی فرامولکولی با اصلاح عملکرد نادرست مولکول های بدن به وسیلۀ داروهای فرامولکولی، بیماری های بی شماری را ریشه ای درمان می کند. بنابراین پزشک فرامولکولی باید دانش جامعی دربارۀ پزشکی مولکولی (طب رایج)، داروهای فرامولکولی (طب هومیوپاتی) و طب سنتی داشته باشد. هر کدام از این علوم جایگاه ویژه ای دارد. تشخیص بیماریها با استفاده از فناوریهای پیشرفتۀ طب رایج صورت می گیرد، از داروهای فرامولکولی به عنوان ابزار درمانی استفاده می شود و برای حفظ تندرستی از طب سنتی در راستای شناخت طبیعت فرد، مواد غذایی و نیروهای مؤثر بر حفظ سلامتی استفاده میشود.
بیماری های اسکلتی همچون دیسکوپاتی و آرتروز:
از شایعترین بیماری های ستون فقرات بیماری دیسکوپاتی و یا آسیب به دیسک های بین مهره ای است که خود را به صورت کمردرد طاقت فرسا با یا بدون درگیری عصب سیاتیک نشان می دهد. بسیاری از مبتلایان تحت توصیه متخصصین نیاز به استراحت مطلق و فیزیوتراپی دارند تا به کمک سیستم دفاعی اختلال ایجاد شده ترمیم پیدا کند. با این حال شدت بیماری در برخی افراد به حدی است که فشار وارده بر روی کانال نخاعی زیاد است و احتمال فلج شدن می رود، در این حالت عموماً نیاز به عمل جراحی وجود دارد. با وجود آنکه عمل جراحی دیسک کمر تضمینی برای بهبود کامل همان اختلال و یا پیشگیری از درگیری سایر دیسک های بین مهره ای نیست، ضرورت این عمل بین متخصصین با اختلاف نظرهای زیادی همراه است. خوشبختانه داروهای فرامولکولی قادرند در مواردی که جراحی حالت اورژانسی نداشته باشد در مدت کوتاهی نه تنها درد بیمار را از بین برند بلکه سیستم دفاعی را طوری تحریک کنند تا اختلال آناتومیکدیسک بین مهره ای را ترمیم کند به گونه ای که طول مدت بهبودی به یک چهارم زمان معمول آن کاهش می یابد. آرتروز مفاصل خصوصاً آرتروز زانو یکی دیگر از بیماری های شایع اسکلتی است که جدای از درد آزاردهنده، محدودیت حرکت قابل توجهی را ایجاد می کند و برخی نیاز به پروتز یا مفصل مصنوعی پیدا می کنند خوشبختانه داروهای فرامولکولی می توانند نیاز به عمل جراحی را مرتفع کنند و تکنولوژی اخیر با نام پی ای پی پلاس یعنی افزایش ترمیم غضروف ها و تاندون ها با استفاده از فاکتورهای رشد تواندهی شده پلاکتی، سرعت ترمیم را چند برابر کرده است. بنابراین پزشکی فرامولکولی جایگزین مناسبی برای درمان جراحی زانو است.
خلاصه سوابق آموزشی، پژوهشی و حرفه ای دکتر کامران جلالی:
- فارغ التحصيل رشته پزشكي از دانشکده پزشكي دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران در اسفندماه ۱۳۷۵.
- مطالعه و تحصيل هوميوپاتي از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۵ زير نظر دكتر مسعود ناصري.
- دريافت درجه علمی ديپلماي هوميوپاتي از مركز علوم هوميوپاتي، دانشگاه اروميه.
- عضویت در انجمن هوميوپاتي ايران .
- عضویت درمجمع بين المللي پزشکی هوميوپاتي (LMHI)
- ابداء روش PRP+ درمان معجزه آسای ریزش مو به از طریق تلفیق پزشکی مولکولی و فرامولکولی.
- بيش از ۱۷ سال سابقه فعاليت جدي در زمينه هوميوپاتي و فرامولکولی و معالجه بيش از پانزده هزار بيمار.
- دریافت مدرک دکترای تخصصی هومیوپاتی و فوق دکترای طب هومیوپاتی با ارائه اثبات داروی سوپر پلی کرست Nat-sep برای نخستین بار در دنیا.
- همکاری با مرکز تحقیقات علوم زیستی و پزشکی ابن سینا وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران
تاسیس مرکز آموزش هومیوپاتی ایران "ماها".
- نماينده و عضو هيئت علمي دانشگاه بين المللي بركلي.
- راه اندازی آموزش اینترنتی (e-learning) برای همه دوره های آموزش هومیوپاتی از دوره مقدماتی تا پیشرفته.
- تدوین و ارائه برنامه آموزشی پزشکی فرامولکولی به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جهت تصویب وبه راه اندازی این رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد.
- اختراع دستگاه ساخت داروهای فرامولکولی با شیوه قابل برنامه ریزی و ساخت داروهای سوپرساکاسد.
می توانید از طریق پیامک با شماره ۲۲۸۰۰۷۰۵ مشاوره داشته باشید.
شماره فکس : ۲۲۸۰۰۷۱۵
حضور جناب دکتر جلالی در برنامه خونه خوبه شبکه ۳ سیما و شرح توضیحاتی در مورد استعداد به بیماری، تاثیرات عوامل روحی در مبتلا شدن به انواع بیماری و درمان ایده آل