فهرست:

بیماری دیابت
بیماری قلبی و دیابت
عمل قلب باز
مزایای عمل قلب باز
عمل قلب باز در بیماران دیابتی
عوارض عمل قلب باز در بیماران دیابتی

عمل قلب باز بهترین روش درمان است اما آیا این روش برای بیماران دیابتی نیز موثر است؟ بیماران دیابتی به چه نکاتی باید توجه کنند؟ با ما در این مقاله از سایت برترین ها همراه باشید تا به سوالات شما پاسخ دهیم.

بهترین دکتر عمل قلب باز در تهران


بیشتر بخوانید : مدت زمان بیهوشی بعد از عمل قلب باز


بیماری دیابت

بیماری دیابت یکی از سخت ترین بیماری ها است که به تنهایی بیماری خطرناگی است و هم زمینه ساز بیماری های دیگر است.
بیماری دیابت یا به اصطلاح بیماری قند خون بیماری است که در آن فرد بیمار به دلیل کمبود یا عدم وجود هورمون انسولین قند خون فرد نسبت به افراد عادی بالاتر می رود. به همین دلیل فرد باید از طریق تزریق از خارج از بدن انسولین را به بدن وارد کرده تا قند خون را کنترل نماید. 

بیماری قلبی و دیابت

دیابت یکی از اصلی ترین علل بیماری قلبی می باشد و باعث بروز سکته قلبی می شود. دیابت باعث افزایش قند خون و در نتیجه غلظت خون می شود و این باعث اختلال و عارضه می شود. معمولا دیابت باعث ایجاد بیماری قلبی کرونری می شود که در واقع اختلال در کار سرخرگ می باشد که وظیفه انتقال خون تصفیه شده را به دیگر اعضای بدن دارد.
همچنین افرادی که دچار دیابت هستند معمولا از چاقی هم رنج می برند و وجود دیابت و چاقی در بدن به صورت همزمان قند و چربی خون را بالا می برد و  باعث انسداد و گرفتگی در شریان ها می شود و در نتیجه سکته قلبی را به همراه دارد. برای درمان گرفتگی عروق معمولا آنژیوپلاستی تجویز می شود که با ارسال یک بالن کوچک به داخل رگ، قسمت مسدود شده را باز می کنند. اما باید در نظر داشت که آنژیوپلاستی زمانی کارآمد است و تجویز می شود که بیماری و عارضه قلبی فرد شدید نباشد و به مرحله وخامت نرسیده باشد.

مدت زمان بیهوشی بعد از عمل قلب باز


بیشتر بخوانید : مدت زمان به هوش آمدن بعد از عمل قلب باز


عمل قلب باز

قلب از ارگان های مهم و حیاتی بدن است که برای ادامه حیات به آن نیاز داریم و کار رساندن خون به همه اعضای بدن را بر عهده دارد.
عمل قلب باز یک عمل سنگین است و بیماری که دچار عارضه قلبی یا سکته قلبی می شود و به تجویز پزشک باید عمل قلب باز را انجام دهد باید بداند این عمل نیاز به تست ها و آزمایش های زیادی دارد و فرد باید پیش از جراحی آماده باشد.
عمل قلب باز به معنای باز کردن قفسه سینه برای دسترسی راحت جراح به قلب می باشد و در واقع این پزشک است که تعیین کننده نیاز به بیمار به جراحی می باشد.
مواردی که به موجب آن عمل قلب باز تجویز می شود، وجود عارضه و اختلال در شریان ها، دریچه های قلب، ساختار و عضله قلب می باشد. برای آشنایی با بهترین تخصصان قلب به صفحه بهترین دکتر قلب در تهران مراجعه نمایید.

مزایای عمل قلب باز

عمل قلب باز برای افرادی که به دلیل مسدود بودن و تنگی شریان ها دچار سکته قلبی شده اند بسیار مناسب است در این عمل شریان ها باز می شود و همز مان 3 یا 4 رگ به قلب پیوند می شود در این صورت اگر فرد در سال های آتی زندگی خود اگر مجدد دچار عارضه انسداد شریان شد به کمک این رگ ها باز هم خطری فرد را تهدید نمی کند و با استفاده از از رگ های اضافی که پیوند شده است می تواند به راحتی به زندگی خود ادامه دهد. همچنین عمل قلب باز احتمال نیاز بیمار به آنژیوپلاستی و باز کردن مجدد عروق کم می کند.

انسان چند بار سکته قلبی میکند


بیشتر بخوانید : انسان چند بار سکته قلبی می کند؟


عمل قلب باز در بیماران دیابتی

در بیماران قلبی که دچار سکته قلبی شده اند، ابتدا آنژیوپلاستی تجویز می شود که عارضه بسیار کمی دارد و این درمان بسیار مناسبی به شمار می رود اما اگر بیماری وخیم باشد عمل قلب باز تجویز می شود.
بیماران دیابتی در صورت داشتن بیماری قلبی حتما باید به سرعت برای درمان اقدام نمایند و بهتر است در صورت امکان آنژیوپلاستی را انتخاب نمایند و فقط در صورت نبود راه کار دیگری جراحی قلب باز را انتخاب نمایند.
عمل قلب باز در بیماران دیابتی مانعی ندارد اما باید پیش از اقدام به جراحی بیماری خود را درمان کرده یا تحت کنترل قرار دهید. از آنجایی که بیماری دیابت نوع یک درمان ندارد و فقط امکان کنترل آن وجود دارد، جراحی قلب در این بیماران خطرناک است، به همین دلیل باید در انتخاب جراح خود بسیار دقت کنید و جراحی را انتخاب نمایید که در این کار تجربه و تبحر کافی را داشته باشد تا از میران خطر جراحی کاسته شود.

درصد موفقیت عمل قلب باز


بیشتر بخوانید : متخصص دیابت در امیر آباد


عوارض عمل قلب باز در بیماران دیابتی

پس از جراحی قلب باز مانند هر جراحی دیگر فرد دچار عوارضی می شود و ممکن است برخی مشکاتی به وجود بیاید که برخی از آن ها طبیعی هستد و برخی به صورت نادر ممکن است اتفاق بیفتد یکی از مشکلات نادری که ممکن است پیش بیاید نارسایی کلیوی است به همین دلیل است که انتخاب پزشک ماهر بسیار حیاتی است. می توانید در این راستا با پزشکان و جراحان دکتر با من مشورت نمایید.
از عوارض شایع پس از جراحی سرفه است که این امر پس از اکثر جراحی ها پیش می آید و از عوارض حساسیت به داروی بیهوشی می باشد این مورد نیاز به نگرانی ندارد.
درد در قفسه سینه پس از جراحی طبیعی است اما باید توجه داشته باشید که این درد باید پس از طی چند روز کاهش یابد اگر دیابت دارید و درد قفسه سینه شما رو به افزایش است حتما به پزشک مراجعه نمایید زیرا ممکن است برای شما خطرناک باشد.
پس از جراحی دارو های خود را طبق تجویز پزشک و بهموقع مورد استفاده قرار دهید و از شخص درخواست کنید تا زمان بهبودی در کنار شما باشند تا در صورت نیاز به شما کمک نمایند.
س از جراحی باید محل ضخم ها را خشک و تمیز نگه دارید و از حمام رفتن خود داری نمایید. می توانیداز پماد هایی که پزشک برای شما تجویز کرده است برای بهبودی سریع تر ضخم ها استفاده نمایید.
پس از جراحی باید استرس و نگرانی را از خود دور کنید و حتما به اندازه کافی استراحت نمایید، سعی کنید در منزل از دستگاه تهویه هوا استفاده نمایید زیرا آلودی هوا برای بیماران قلبی مشکل ساز است.
همچنین باید توجه داشته باشید که تا مدت ها فقط به پشت بخوابید، خوابیدن به پهلو و یا شکم باعث ایجاد درد و یا باز شدن بخیه ها می شود.
لازم به ذکر است سیگار کشیدن حداقل یک هفته پیش از جراحی باید کنار گاشته شود و پس از جراحی نیز باید سعی در ترک سیگار نمایید. سیگار برای بیماران دیابتی و قلبی بسیار خطر آفرین است  و علاوه بر این که دیابت موجب دیر خوب شدن زخم ها می باشد، سیگار نیز روند بهبودی را کندتر می نماید و خطر سکته قلبی بالا می رود