فهرست:
فواید صحبت کردن با فرزند متولد نشده
زمان مناسب برای صحبت کردن با جنین
به فرزند متولد نشده خود چه بگوییم
دلایل علمی برای صحبت با جنین در شکم مادر
چگونه صحبت کردن با فرزند متولد نشده شما می تواند پیوند والدین و فرزند را تقویت کند
تکنیک هایی برای صحبت مادر با جنین درون شکم
گنجاندن صحبت با جنین در برنامه روزانه و روتین زندگی
منابع اضافی برای والدینی که علاقهمند به صحبت با جنین خود هستند
سخن آخر
صحبت کردن با کودکی که هنوز متولد نشده تمرینی است که قرنها وجود داشته و قابل استفاده بوده و اعتقاد بر این است که صحبت کردن با نوزاد در حالی که هنوز در رحم مادر است فواید بیشماری هم برای والدین و هم برای کودک دارد. این مقاله از سایت برترین ها به بررسی اینکه، از کی با جنین حرف بزنیم؟ مزایای صحبت کردن با فرزند متولد نشده، زمان شروع، حرفهایی که بهتر است زده شود، علم پشت آن، تکنیکها، نکات و سؤالات و نگرانیهای رایج در این خصوص میپردازد.
فواید صحبت کردن با فرزند متولد نشده
اگر برای شما هم سوال است که از کی با جنین حرف بزنیم؟ بهتر است ابتدا در خصوص مزایای این امر صحبت کنیم. صحبت کردن با فرزند متولد نشده شما فواید زیادی دارد. یکی از مهمترین مزایای آن این است که به ایجاد پیوند بین والدین و کودک قبل از تولد کمک میکند. همچنین میتواند به کاهش سطح استرس و اضطراب برای مادر و کودک کمک کند. مطالعات نشان دادهاند که نوزادانی که قبل از تولد با آنها صحبت میشود، رشد زبانی و مهارتهای شناختی بهتری دارند. آنها همچنین تمایل دارند پس از تولد آرامتر باشند و آرامش بیشتری در آینده خواهند داشت.
شنیدن صدای مادر میتواند آرامش دهنده و لذت بخش باشد، که میتواند به کاهش استرس یا اضطرابی که ممکن است کودک احساس کند کمک نماید. همچنین میتواند به ایجاد حس آشنایی با صدای مادر کمک کند که میتواند تشخیص و پیوند مادر را برای کودک پس از تولد آسانتر نماید.
زمان مناسب برای صحبت کردن با جنین
در پاسخ به اینکه از کی با جنین حرف بزنیم؟ توصیه میشود والدین هر چه زودتر با فرزند متولد نشده خود صحبت کنند. برخی از کارشناسان پیشنهاد میکنند که صحبت با کودک باید از سه ماهه دوم شروع شود. این به این دلیل است که در این مرحله، شنوایی کودک به اندازه کافی رشد کرده که بتواند صداهای خارجی را بشنود و به آن پاسخ دهد.
با این حال، برای شروع صحبت با جنین هرگز دیر نیست. حتی اگر سه ماهه دوم بارداری را پشت سر گذاشته باشید، صحبت کردن با کودکتان همچنان میتواند فواید زیادی داشته باشد. نکته مهم این است که مطمئن شوید که به طور منظم این کار را انجام میدهید و این کار را به بخشی از برنامه روزانه خود تبدیل میکنید و بهصورت مرتب آن را انجام میدهید.
بیشتر بخوانید : در دوران بارداری چه کتابی بخوانیم؟ معرفی کتاب داستان برای جنین
به فرزند متولد نشده خود چه بگوییم
پس از پاسخ دادن به اینکه از کی با جنین حرف بزنیم؟ حال نوبت به حرفهایی که باید زده شود میرسد. بسیاری از والدین ممکن است مطمئن نباشند که هنگام صحبت با فرزند متولد نشده خود چه بگویند. خبر خوب این است که هیچ حرف درست یا غلطی برای گفتن وجود ندارد. شما میتوانید در مورد هر چیزی که دوست دارید با کودک خود صحبت کنید. برخی از والدین دوست دارند برای کودک خود داستان بگویند یا آهنگ بخوانند، در حالی که برخی دیگر ممکن است به سادگی درباره روز خود صحبت کنند یا افکار و احساسات خود را به اشتراک بگذارند.
مهم است که به یاد داشته باشید که لحن صدای شما به اندازه آنچه میگویید مهم است. صحبت کردن با کودک با صدایی آرام میتواند به ایجاد حس آرامش و امنیت برای کودک شما کمک کند. البته دقت کنید که تاثیر حرفهای مثبت و انرژی خوب نباید نادیده گرفته شود.
دلایل علمی برای صحبت با جنین در شکم مادر
تحقیقات رو به رشدی وجود دارد که از مزایای صحبت کردن با فرزند متولد نشده شما حمایت میکند. مطالعات نشان دادهاند که نوزادانی که قبل از تولد با آنها صحبت میشود، رشد زبانی و مهارتهای شناختی بهتری دارند. علت آن این است که مغز کودک در حال حاضر در رحم شروع به رشد کرده است و شنیدن زبان میتواند به تحریک این رشد کمک کند.
صحبت با فرزند متولد نشده همچنین میتواند به ایجاد پیوند بین والدین و کودک قبل از تولد کمک کند. علت آن به این دلیل است که وقتی مادر با کودک خود صحبت میکند، هورمونهایی مانند اکسی توسین ترشح میکند که میتواند به تقویت پیوند والدین و کودک کمک کند. تاثیر امواج مثبت و انرژیها را نباید دست کم گرفت و مطمئن باشید که این امواج مثبت بر روی ذهن کودک شما تاثیر خواهد داشت. پس اگر باردار هستید یا مادر بارداری در اطراف شما وجود دارد بهتر است هر چه سریعتر به این توجه کنید که با کودک خود سخن بگویید و به دیگر نیز آموزش دهید.
بیشتر بخوانید : ویتامین های مورد نیاز در بارداری
چگونه صحبت کردن با فرزند متولد نشده شما می تواند پیوند والدین و فرزند را تقویت کند
صحبت کردن با جنین میتواند به تقویت پیوند بین والدین و کودک به طرق مختلف کمک کند. اول اینکه، میتواند به ایجاد حس آشنایی و امنیت برای کودک کمک کند. شنیدن صدای مادر میتواند آرامش بخش و لذت بخش باشد، همچنین میتواند به کاهش استرس یا اضطرابی که ممکن است کودک احساس کند کمک کند.
صحبت با فرزند متولد نشده همچنین میتواند به ایجاد حس ارتباط و عشق بین والدین و فرزند کمک نماید. هنگامی که مادر با کودک خود صحبت میکند، عشق و علاقه خود را به فرزندش ابراز مینماید که میتواند به ایجاد حس اعتماد و امنیت برای کودک کمک کند. در نتیجه اینکه بدانیم از کی با جنین حرف بزنیم؟ میتواند تاثیر زیادی در آینده کودک شما داشته باشد.
تکنیک هایی برای صحبت مادر با جنین درون شکم
تکنیکهای مختلفی وجود دارد که والدینی که میپرسند از کی با جنین حرف بزنیم؟ میتوانند هنگام صحبت با فرزند متولد نشده خود از آنها استفاده کنند. برخی از والدین دوست دارند داستان بگویند یا آهنگ بخوانند، در حالی که برخی دیگر ممکن است با زبان ساده و بدون آلایش درباره اتفاقات روزمره خود صحبت کنند یا افکار و احساسات خود را با جنینشان به اشتراک بگذارند. در اینجا چند تکنیک وجود دارد که ممکن است برای شما مفید باشد:
- از صدایی آرام و تن صدای پایین استفاده کنید.
- آهسته و واضح (بهصورت شمرده) صحبت کنید.
- از زبان ساده و لغات آسان استفاده کنید
- عبارات انگیزشی یا کلمات کلیدی مثبت را تکرار کنید.
- از تن صداهای مختلف برای انتقال احساسات مختلف استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید : همه آزمایشات ضروری که در بارداری لازمه
گنجاندن صحبت با جنین در برنامه روزانه و روتین زندگی
گنجاندن صحبت با جنین متولد نشده در برنامه روزانهتان میتواند آسان و سرگرمکننده باشد. در اینجا چند نکته برای کمک به شما برای شروع وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید بهصورت روتین به این فعالیت عادت کنید و آن را انجام دهید.
- هر روز چند دقیقه را به صحبت با کودک خود اختصاص دهید.
- در حین انجام سایر فعالیتها، مانند آشپزی یا تمیز کاری، با کودک خود صحبت کنید.
- از یک کتاب یا اسباب بازی مخصوص برای کمک به ایجاد حس آشنایی برای کودک خود استفاده کنید.
- صدای خود را ضبط کنید و آن را پخش کنید تا کودک شما به آن گوش دهد.
منابع اضافی برای والدینی که علاقهمند به صحبت با جنین خود هستند
اگر علاقهمند به یادگیری بیشتر در مورد صحبت با فرزند متولد نشده خود هستید، منابع زیادی در دسترس شماست. در اینجا چند مورد وجود دارد که ممکن است برای شما مفید باشد.
- کتابها: کتابهای زیادی با موضوع صحبت کردن با فرزند متولد نشدهتان موجود است. برخی از عناوین محبوب عبارتند از: \"زندگی مخفیانه کودک متولد نشده\" و \"ذهن نوزاد تازه متولد شده شما\".
- منابع آنلاین: تعدادی وب سایت و وبلاگ وجود دارد که به موضوع از کی با جنین حرف بزنیم؟ اختصاص داده شده است. این منابع میتوانند اطلاعات و نکات ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهند تا این تمرین را در برنامه روزانه خود بگنجانید. سایتهایی نظیر نی نی سایت و گروههای مادران باردار مجموعهای از تجربیات مادران را در بر میگیرد و میتواند برای شما مفید واقع شود.
سخن آخر
صحبت کردن با فرزند متولد نشده میتواند فواید بیشماری برای والدین و کودک داشته باشد. این مسئله میتواند به ایجاد پیوند بین والدین و کودک، کاهش سطح استرس و اضطراب و ارتقای زبان و رشد شناختی کودک کمک کند. در جواب سوال از کی با جنین حرف بزنیم؟ بلید بگوییم، از جایی که در هفته نوزدهم بارداری تقریبا رشد قسمت گوشهای جنین تکمیل شده است، با شروع زودهنگام و تبدیل آن به بخشی منظم از برنامه روزانه خود، میتوانید به ایجاد حس آشنایی و امنیت برای کودک خود کمک کنید.
سؤالات متداول
1. آیا صحبت کردن با جنین غیر طبیعی است؟
خیر، صحبت کردن با نوزاد یک عمل طبیعی و عادی است. بسیاری از والدین متوجه میشوند که صحبت کردن با نوزاد به آنها کمک میکند تا با فرزندشان بیشتر احساس ارتباط و پیوند داشته باشند.
2. آیا جنین صدای من را میشنود؟
بله، نوزادان میتوانند صداهای خارجی را از سه ماهه دوم بشنوند. با صحبت کردن با کودک خود به تحریک شنوایی و رشد زبان او کمک میکنید.
3. چه چیزهایی را میتوانم با کودکم در میان بگذارم؟
هنگام صحبت با کودک هیچ چهارچوب درست یا غلط خاصی وجود ندارد. شما میتوانید در مورد هر چیزی که دوست دارید با کودک خود صحبت کنید، از فعالیتهای روزمره تا امیدها و رویاهای خود برای فرزندتان. اما مراقب باشید تا افکار منفی و نگرانیها را به کودک منتقل نکنید.