فهرست:
ماندگاری جای زخم پلاسما
مراقبت هایی برای از بین رفتن جای زخم پلاسما
چه عواملی باعث زخم پلاسما می شوند؟
ماندگاری پلاسما
مراقبت از چشم بعد از پلاسما
سخن پایان
چشم یکی از زیباترین قسمتهای صورت افراد است که در اثر گذشت سالهای متمادی، ممکن است اطراف چشم دچار آسیبهایی شود. این نواحی به وسیله پلاسما ترمیم خواهند شد و به حالت اولیه خود باز میگردند. البته از این روش برای موارد دیگر نیز استفاده میشود. پلاسما یک روش مدرن جراحی برای ترمیم نقاط آسیبدیده پوست و جوانسازی آن است. از جمله کاربردهای آن میتوان به از بین بردن جای زخم، سوختگی، لک و خال پوستی، افتادگی و چین و چروک دور چشم و... اشاره کرد. با توجه به کاربرد فراوان خود، هم ممکن است جای زخم باقی بماند و هم از بین برود. در صورتی که تحت درمان افراد ماهر، طول درمان خود را بگذرانید و اصول و قواعد قبل و بعد از پلاسما را رعایت کنید، دیگر نیازی نیست که نگران از بین رفتن جای زخم پلاسما برای پلکهای خود شوید؛ چراکه آثار زخمها از بین خواهد رفت. در ادامه این مقاله از سایت برترین ها همراه ما باشید.
ماندگاری جای زخم پلاسما
پس از آغاز شروع درمان، زخمهای ریز قهوهای شکلی روی پوست ایجاد خواهند شد که بعد از مدت کمی این زخمها به پوسته تبدیل میشوند. اینکه آیا جای این زخمها باقی خواهند ماند یا نه، بستگی به خود شما دارد که تا چه میزان از پوستتان محافظت میکنید. در صورتی که کم کاری به وجود نیاید و به پوستتان رسیدگی کنید، بعد از ۳ تا ۱۰ روز، از بین رفتن جای زخم پلاسما را شاهد خواهید بود.
بیشتر بخوانید : پلاسما جت بینی چیست؟
مراقبت هایی برای از بین رفتن جای زخم پلاسما
پاسخ به سوال آیا پلاسما جای زخم باقی میگذارد هم مثبت است هم منفی. از بین رفتن جای زخم پلاسما نهایتا تا ۱۴ روز بعد اتفاق خواهد افتاد. شاید خود شما هم تجربه کردهاید که سالها جای زخمی با شما بوده و انواع درمانها و داروها برای جای زخم فایدهای نداشته؛ اما این آثار با پلاسما از بین رفته است و میتوان گفت با پلاسما تراپی میتوان جای زخمها را از بین بُرد. برای از بین رفتن جای زخم روش پلاسما نیز میتوان از کرمهای کلاژن ساز و ترمیم کنندگی در اطراف چشمها و بینی بهره برد که باید تحت نظر پزشک و با تجویز ایشان صورت بگیرد. روشهای مراقبتی دیگری نیز وجود دارند که میتوانند به از بین رفتن جای آن کمک کنند.
- افراد باید توجه داشته باشند که کمترین تماس را با اشیا بیرونی برقرار کنند تا باعث کشیدگی ناحیه زخم شده نشود.
- زخمها را با آب جوشیده شستشو دهند تا از نظر بهداشتی مشکلی ایجاد نشود.
- حتی اگر سوزش شدیدی را تحمل میکنید آنها را نَکَنید و اجازه دهید طبق روال طبیعی، خودشان بیفتند.
- هنگامی که زخمها افتادند تا یک ماه از ضد آفتاب استفاده کنید.
چه عواملی باعث زخم پلاسما می شوند؟
اگر شما تحت درمان پلاسما پن قرار بگیرید، زخم ناشی از درمان را تجربه نخواهید کرد. این مسئله برای اغلب افراد است؛ اما برای همه صادق نیست. برخی افراد ممکن است بنا به دلایل زیر دچار زخم شوند و در صدد از بین بردن جای زخم پلاسما باشند. این دلایل عبارتند از:
- اگر درمانگر شما فرد تازهکاری باشد، ممکن است نتیجه درمان مورد رضایت نباشد. انجام این روشش نیازمند تجربه بالا است.
- اگر نواحی زخم شده در کنار هم قرار داشته باشند، در برخی مواقع شاهد ادغام زخمها و عدم ترمیم کامل خواهید بود. از آنجایی که پلکها حرکت بسیاری دارند، بهتر است تعداد جلسات درمانی برای آنها را افزایش دهید و عجله نکنید؛ چراکه ادغام زخمها اتفاق میافتد.
- تنها یک ناحیه از پوست نباید تحت درمان قرار بگیرد؛ چراکه عدم رعایت تراکم، پوست شما را در یک ناحیه کم رنگتر خواهد کرد و ناهماهنگی رنگ پوست ایجاد میگردد.
- بهتر است این روش درمانی در یک ناحیه غیرقابل مشاهده انجام شود. در این صورت دیگر نگرانی از بابت زخمها نخواهید داشت.
- اگر پوست ضعیفی دارید بهتر است این درمان را روی نقاط قابل مشاهده پوست انجام ندهید، زیرا امکان دارد جای زخمها ماندگار شود.
- اگر در دسته افراد زیر جای دارید برای جلوگیری از هرگونه آسیب بهتر است اقدام به انجام درمان پلاسما نکنید:
- خانمهای باردار
- افرادی که ضایعات و التهابات پوستی دارند
- کسانی که به غش مبتلا هستند
- اشخاص مبتلا به سرطان
بیشتر بخوانید : بهترین مکمل ضدپیری پوست با تاثیر شگفت انگیز!
ماندگاری پلاسما
ماندگاری پلاسما به عواملی همچون سبک زندگی سالم یا ناسالم افراد و نحوه مراقبت از چشمها بستگی دارد. اگر افراد در شرایط خوبی قرار بگیرند ماندگاری در حدود ۳ سال خواهد بود. چنانچه شرایط لازم را رعایت کنید، عوارض پلاسما نیز بسیار کم و موقتی هستند و نگرانی از بابت از بین رفتن جای زخم پلاسما نخواهید داشت. ممکن است پس از درمان شاهد عوارض زیر باشید:
- حین درمان، گرمایی قابل تحمل در ناحیه پوست تحت درمان احساس خواهید کرد.
- متورم شدن و سرخی پوست دور از انتظار نیست.
- زخمی محدود در ناحیه پوستِ تحت درمان به وجود میآید که بعد از چند روز برطرف خواهد شد.
ایجاد لک و تغییر رنگدانههای پوست، احساس درد و عفونت پوستی هم میتواند جزئی از عوارض آن قرار بگیرد که بسیار نادر هستند. اگر قصد دارید که عملی موفقیتآمیز با کمترین عوارض داشته باشید، نباید از مراقبتهای پیش از انجام پلاسما غافل شوید. این مراقبتها میتوانند در بهبود جای زخم پلاسما نیز بسیار موثر واقع شوند. معمولا پزشکان توصیه میکنند که افراد زیر ۲۰ سال چون تعادل هورمونی ثابتی ندارند و افراد بالای ۸۰ سال به دلیل از دست دادن حالت ارتجاعی، از این عمل اجتناب کنند.
در نظر داشته باشید که آزمایشات تجویز شده توسط پزشک، باید به صورت کامل انجام شود و متخصص دارای تجربه، مهارت کافی و عملهای موفقیتآمیز بوده باشد. همچنین تا ۱۰ روز قبل از اینکه تحت درمان قرار بگیرید میبایست از مصرف رقیق کنندههای خون به ویژه آسپرین پرهیز کنند. نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که از آرایش در روز عمل به شدت اجتناب کنند. برای آشنایی با بهترین مراکز انجام پاسما چت در غرب به صفحه بهترین دکتر پوست و مو در سعادت آباد مراجعه نمایید.
بیشتر بخوانید : فیس آپ صورت، بهترین راه جوانسازی پوست
مراقبت از چشم بعد از پلاسما
- از تابش به صورت مستقیم و قرارگیری نور خورشید روی پوست اجتناب کنید.
- در محیطهای اجتماعی و فضای بیرونی از عینک آفتابی بهره ببرید.
- از رفتوآمد به مکانهای دارای گردوغبار اجتناب کنید.
- تا مدتی که بستگی به دستور درمانگر شما دارد، از وسایل آرایشی استفاده نکنید.
- از دستکاری نقاط تحت درمان اجتناب کنید.
- استفاده به موقع داروهای تجویز شده
- بهداشت را رعایت کنید.
- از مالیدن چشمها پرهیز کنید.
- مدتی رفتن به استخر را ترک کنید و از آب داغ هنگام حمام استفاده نکنید.
سخن پایان
انسانها با افزایش سن و یا قرار گرفتن در شرایط محیطی نابسامان باعث ایجاد چین و چروکهایی در نواحی حساس چشم میشوند که خوشبختانه با شیوههای مدرن امروزی و پلاسما جت قابل درمان است. بعد از مدتی تحت درمان قرار گرفتن، از بین رفتن جای زخم پلاسما هم خبر خوشی برای شما خواهد بود. اگر میخواهید چشمها کاملا با صورت همخوانی پیدا کنند، پس از یک ماه این نتایج قابل رویت خواهد بود و برای مشاهده نتیجه فوقالعاده آن ۲ ماه زمان نیاز است. تعداد جلسات این روش نیز متغیر است و هر چه سن فرد بیشتر باشد، دارای چین و چروک و آسیبدیدگی بیشتری است که موجب افزایش جلسات خواهد شد؛ اما طبق روال طبیعی ۲ تا ۳ جلسه که بین ۶ تا ۸ هفته بین آن فاصله بیفتد، مناسب است. بدین ترتیب دیگر درمان پلاسما تهاجمی نخواهد بود و نگرانی از بابت از بین بردن جای زخم پلاسما نخواهید داشت.